Detail wrapping

GECERTIFICEERD

ERVAREN SPECIALISTEN

10 JAAR ERVARING

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Detail wrapping

De-Chrome.

Een nieuwe trend in de autowereld is het de-chromen van je voertuig. Alle blinkende chrome-delen worden zwart gewrapt (mat of glans). Dat geeft je wagen een moderne en stoere uitstraling. De-chrome kan op alle lijstwerk toegepast worden: raamlijsten, grille, daklijsten – zeg het maar. Het voordeel van de-chromen is dat een volgende eigenaar de wagen in een oogwenk weer terug kan ‘toveren’ in de originele staat.

Window tinting.

Window-tinting geeft je wagen een echte ‘personal touch’ – de privacy van de inzittenden wordt verhoogd. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende percentages tint. Window-tinting mag niet worden toegepast op de voorruit. Tip: ook het glas van de lampen aan de voor- en achterzijde kan een tintje donkerder gemaakt worden…

BODYFENCE.

Wil je de kostbare lak van je (nieuwe) wagen beschermen tegen steenslag, dan kun je bij ons terecht voor bodyfence: Een speciale, transparante folie die letterlijk tegen een stootje kan. Je lak is beschermd tegen steenslag en kleine krasjes. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het zorgeloos inladen van boodschappen over de achterbumper. De folie is na het aanbrengen niet te zien, maar je rijdt er een stuk geruster door…

Interieur.

Zelfs interieurdelen kunnen gewrapt worden. Carbon-look op je dashboard, of andere ideeën? Bespreek ze met ons en vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op, of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uw WRAP in 4 stappen

1. Je bezoekt onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom, bekijk de oneindige mogelijkheden en doe inspiratie op!

2. Bespreek je wensen

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen en ideeën.

3. Je brengt je auto op het afgesproken moment

Als we vastgelegd hebben wat er gaat gebeuren en hoeveel het gaat kosten,  breng je je auto op het afgesproken moment. Je weet dan natuurlijk ook hoelang we ermee bezig zijn.

4. Het eindresultaat

We zijn klaar! Je komt je auto ophalen om het eindresultaat te aanschouwen! Tijd voor het ‘wauw-effect’…

BeKIJK ONS PORTFOLIO